Borstprotheses

Lingerie De prins verkoopt en adviseert u graag bij:

  • Borstprotheses
  • Prothese-bh’s
  • Prothesebadpakken

Ons assortiment bestaat uit de merken Anita, Maryane, Cyell, Charmline en Amoena.

Onze borstprotheses voelen licht en zacht aan op de huid. Alleen zo kan u met een goed gevoel zelfbewust en zelfzeker naar buiten optreden.

Na een borstoperatie heeft een vrouw ondersteuning nodig om weer in het ritme van alledag te komen. Wij hebben de ervaring en het vakmanschap om u hierin te begeleiden.

Wij hebben verschillende modellen, maten en merken borstprotheses op voorraad. Wij maken samen met u een keuze uit de vele alternatieven. Deze protheses worden terugbetaald door uw ziekenfonds.
Voor advies en aankoop van borstprotheses dient u op voorhand een afspraak te maken.

Symmetrische borstprothese
Deze borstprothese is symmetrisch van vorm en kunnen zowel links als rechts gedragen worden.

A-symmetrische borstprothese
Deze borstprothese heeft een uitloop onder de arm en is daarom of links of rechts.

Lichtgewicht borstprothese
Lichtgewicht borstprothese is tot 25% lichter dan vol-siliconen borstprothese. Hierdoor wordt uw schouder minder belast.

Ultra lichte borstprothese
Deze borstprothese is nog lichter in gewicht.

Plak- of contact borstprothese
Wanneer u al langer geleden geopereerd bent, kan een plakprothese een mogelijkheid zijn. Deze siliconen borstprothese wordt door een kleeflaag aan de huid vastgehecht. Dit kan u een meer natuurlijk gevoel geven.

Deel borstprothese
Bij een borstbesparende operatie of bij ongelijke borsten bestaat er de mogelijkheid om een aanvullende siliconen borstprothese te dragen, een zogenaamde deelprothese. Deze zijn er in allerlei vormen. Door te passen en te proberen wordt de juiste vorm gezocht.