Borstprotheses

De lingeriestylistes van Lingerie De Prins helpen u graag bij de aankoop van:

  • Borstprotheses (enkel bij onze bandagiste)
  • Prothese-bh’s
  • Prothesebadmode

Ons assortiment bestaat uit de merken Anita, Amoena, Maryan Mehlhorn en Charmline. Soms is het ook mogelijk om een bh’tje aan te passen naar een prothese-bh. Dit doen we zelf in ons eigen atelier.

Na een borstoperatie heeft een vrouw ondersteuning nodig om weer in het ritme van alledag te komen. Wij hebben de ervaring en het vakmanschap om u hierin te begeleiden.

Door het grote aanbod van merken, modellen, maten en vormen, is het nodig om grondig te passen en vergelijken. Op deze manier komen we samen tot de juiste keuze. Voor het aanmeten van een (nieuwe) borstprothese dient u op voorhand een afspraak te maken met Eva, onze bandagiste.

Verschillende modellen
De merken waarmee wij werken, hebben verschillende modellen in borstprotheses. Gaande van symmetrische, asymmetrische, deelprotheses tot contactprotheses. Samen met onze bandagiste past u de verschillende modellen tot wij voor u het juiste model gevonden hebben.

Terugbetalingstermijn
Post-operatieve borstprothese: tot ten laatste 6 weken na de operatie
Eerste/voorlopige siliconen borstprothese: ten vroegste 6 weken na de operatie met een hernieuwingstermijn van 1 jaar
Definitieve siliconen borstprothese: hernieuwingstermijn van 2 jaar. Bij een hernieuwing blijft uw voorschrift 6 maanden geldig.

6% BTW op lingerie of badmode
Heeft u een voorschrift van uw huisarts of specialist voor aangepaste lingerie of badmode? Dan koopt u deze aan aan 6% BTW in plaats van 21% BTW. Dit is echter enkel mogelijk mits u een voorschrift heeft.

Bekijk ook zeker de website van Eva voor meer info: www.evanoterman.be

Een afspraak te maken met onze bandagiste, kan u ons steeds online of via het nummer 03/312.07.49.

Amoena

Anita Care

Badmode